Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako tražiti seks, ali ne reći to direktno?

muskarac – zena

Bilo da je riječ o novoj vezi ili je u pitanju duga veza, većina suptilnih pokušaja da date do znanja šta želite prođe prilično neslavno. Donosimo vam kreativne načine kako možete tražiti ono što želite bez da to zapravo izgovorite, piše Cosmopolitan.

1. Pošaljite mu mail

Možda ste vidjele nešto veoma uzbudljivo u nekom porno klipu ili postoji scena iz omiljene serije koju želite prekopirati, ali niste sigurne kako to reći svom partneru. Jednostavno. Pošaljite mu video isječak na mail i pričekajte da ga pogleda prije nego što kažete svoje mišljenje o tome. Onda, kada budete zajedno, pitajte ga što misli i sviđa li mu se video. Nakon toga će vam biti puno lakše razgovarati o željama i maštarijama.

2. Ostavite mu seksi naznake

Bilo da ostavite otvoren članak koji vas je osvojio na našem portalu ili da na stolu ostavile otvoren Cosmo na stranici na kojoj je opisana super seks poza koju još niste isprobale, a želite. Bitno je samo da ih ostavite tako da ih on može vidjeti. Članci o seksu mogu doista ohrabriti parove na diskusiju o seksualnim željama. Koliko god da postoje stereotipi kako muškarci misle samo na sebe i vlastiti orgazam, muškarci uistinu žele zadovoljiti ženu.

3. Ispričajte mu svoj seksi san

Koliko god zvučalo smiješno, svaki san o seksu ima neku poantu koju možete iskoristiti. Kada upućujete partnera u te snove, bez opterećenja, dajete mu inspiraciju da uvede više akcije u vaš seksualni život. Ako se seksate samo u spavaćoj sobi, a vi ste malo veće egzibicionistice, san o seksu u autu itekako može potaknuti maštu.

4. Neka vaše ruke obave razgovor

Ponekad je najlakši način uvesti nešto novo baš u trenutku. Usmjeravajte njegove ruke da idu za vašima te koristite nježne i strastvene dodire. Većina muškaraca voli kada žena preuzme vodstvo, samo vodite računa o tome da oboje ne započnete nešto drugo u isto vrijeme. To je kao ples, neko mora voditi, a netko pratiti. Samo uzmite njegove ruke i pokažite mu što želite, shvatit će znak.