Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kate Middleton sedam sati nakon poroda iz rodilišta izašla u minici (FOTO)

kate 1
FOTO: Screenshot: The Sun

I prije nego je objavljeno da je kraljevska beba rođena, frizerka i stilistica vojvotkinje Catherine, Natasha Archer, viđena je kako izlazi iz bolnice, što znači samo jedno – vojvotkinja će ponovno zablistati pri prvom pojavljivanju kraljevske prinove.

Nagađanja su bila tačna, a Kate je za porodično pojavljivanje s trećim djetetom odjenula crvenu mini haljinu.

Na pojavljivanje se dugo čekalo – prvo je izašao princ William koji je rekao “vraćam se za minutu” te otišao po malene Georgea i Charlotte. Kad su se vratili, Charlotte je bila odlično raspoložena pa je mahala svim prisutnima te su se zajedno vratili u bolnicu kako bi pozdravili novorođenog brata.

Prisjetimo se, lijepa Kate, poznata po svom ženstvenom i elegantnom stilu, za predstavljanje malenog Georgea 2013. godine odjenula je plavu tačkastu haljinu s potpisom Jenny Packham, koja je tad bila dizajnirana isključivo za nju i nije se našla kasnije u prodaji. Tad ih je kombinirala s bež špagericama i izgledala besprijekorno.

I kad smo mislili da ne može bolje od ovog, Kate je u istoj situaciji zablistala i dvije godine kasnije kad se, nakon rođenja malene Charlotte, pojavila u još jednom besprijekornom izdanju u manje od 12 sati nakon poroda. I tad je odabrala dizajn s potpisom Jenny Packham, no tog je puta izbor pao na žuto-bijelu haljinu s cvjetnim uzorkom i cipele s potpisom Stuarta Weitzmana na kojeg ni vojvotkinja, poput mnogih trendseterica, nije ostala imuna.