Život i zdravlje

tragedija

Kobe je ljetos dobio četvrtu kćerkicu, bio je presretan zbog njenog rođenja

27/01/2020

"Preuzbuđeni smo jer je na svijet stigla naša curica, 'Koko' je stigla", napisao je tad presretni košarkaš i dodao hashtag "četiri princeze"

Kobe Bryant je imao četiri kćerkice od kojih je najmlađa rođena u junu prošle godine. U američkim medijima pojavila se informacija da je s njim tokom helikopterske nesreće u kojoj niko nije preživio bila i kćerka.

Najupućeniji ESPN-ov insajder, Adrian Wojnarowski, na Twitteru je objavio da je riječ o njegovoj kćerki Gianni te da su zajedno putovali na košarkašku utakmicu.

Kobe i njegova supruga Vanessa zajedno su imali 17-godišnju Nataliju, 13-godišnju Giannu, trogodišnju Bianku te malenu Capri Kobe koja je na svijet stigla u junu prošle godine.

Kobe je rođenje najmlađe kćerkice obznanio na Instagramu i tad je odmah otkrio i ime koje su joj dali. “Preuzbuđeni smo jer je na svijet stigla naša curica, ‘Koko’ je stigla”, napisao je tad presretni košarkaš i dodao hashtag “četiri princeze”.

Tokom Vanessine četvrte trudnoće Kobe je medijima otkrio da bi volio dobiti i sina. “Volim biti otac djevojčicama, no volio bih i sina, iako mislim da ga Vanessa želi još i više”, našalio se tada Kobe.

S kćerkama je bio veoma povezan pa je nedavno najstarijoj Nataliji čestitao rođendan putem Instagrama. “Sretan rođendan, moja bebo. Volim te neopisivo. Zauvijek ćeš biti moja mala princeza”, poručio joj je.

Košarkaš je, prenijeli su američki mediji, preminuo u padu helikoptera u Kaliforniji.

View this post on Instagram

HAPPY HALLOWEEN 🎃

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.