Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubomorna žena nasrnula na dvanaestogodišnju djevojčicu

presley

Djevojčica Presley Keeney (12) čekala je svoga oca da završi s kupovinom ispred trgovine u Wilkes-Barreu u Pennsylvaniji kada joj je prišao jedan mladić. Ona je grickala sušenu govedinu, a mladić ju je upitao može li on dobiti komad.

Misleći da je gladan, 12-godišnjakinja mu je da cijeli prutić govedine. Ali, tada je do njih došla ljutita Marlenea Uravage, 28-godišnja djevojka mladića te je prvo gurnula njega, a onda je svom snagom odgurnula i djevojčicu koja je čekala svoga oca.

Djevojčica je odmah pala na pod, a muškarac je pobjegao kao i nasilna djevojka. Otac djevojčice vidio je iz trgovine što se dogodilo pa je brzo istrčao napolje.

Roditelji djevojčice slučaj su odmah prijavili policiji koja je raspisala potragu za nasilnom djevojkom, a prepoznao ju je njezin brat koji je javio majci djevojčice identitet 28-godišnjakinje.

https://www.youtube.com/watch?v=Ga5R8iW-K0w

– Mladić joj je prišao i upitao je može li dobiti komad toga što jede. Ona ima 12 godina i njezine misli su čiste, nije pomislila ništa loše, a ko bi uopće pomislio da bi mogla biti ljubomorna na djevojčicu od 12 godina – rekla je majka djevojčice Chere Fuller.