Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Britni Church

Majka 11-ero djece objavila da je u drugom stanju: Nadam se da su trojke

New Project (1)

Britni, koja detalje o svom životu dijeli na društvenim mrežama, već je nekoliko puta morala braniti svoju porodicu nakon što su je kritizirali zbog broja djece

Mama jedanaestero djece ne skriva oduševljenje što je ponovno trudna i to samo nekoliko mjeseci nakon što je priznala da joj je želja proširiti porodicu.

Podsjetimo, 32-godišnja Britni Church rodila je trojke Olivera, Ashera i Abela prije nešto više od godinu dana – i sada očekuje bebu broj 12 s 29-godišnjim suprugom Chrisom. Sretnu vijest su objavili na Instagramu priznavši da “to obično svima kažemo, ali sada smo odlučili pričekati”.

@ourlargefamilylifeReply to @germanlinda baby ##12 on his/her way! ##ourlargefamilylife ##baby12

♬ original sound – Jess


“Bojala sam se nadati”, rekla je Britni, koja je sada trudna sedam sedmica i jedva čekati upoznati najnovijeg člana porodice. Priznala je i da bi joj bilo drago da opet rodi trojke.

Osim toga, nešto ranije kada je govorila da želi još djece istaknula je kako bi željela imati barem još jednu djevojčicu, piše The Sun.

Britni, koja detalje o svom životu dijeli na društvenim mrežama, već je nekoliko puta morala braniti svoju porodicu nakon što su je kritizirali zbog broja djece. Unatoč onome što ljudi misle o njoj, ova mama se kune da njen život nije beskrajan haos i kaže da se ne oslanja na beneficije kako bi uzdržavala svoju porodicu.