Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muškarci otkrivaju najseksi stvari koje žene rade tokom seksa

krevet1

Deset muškaraca potpuno iskreno otkrilo je najseksi stvari koje su žene napravile tokom seksa. Njihova priznanja donosi Esquire.

1. “Ako mi žena pruži oralni seks i poigra se s mojim testisima, gotov sam. Mislim da mogu prilično dugo izdržati u krevetu, ali ako krene s tim, gotov sam”, priznao je 29-godišnji Jason.

2. “Prst u anusu, bez sumnje. Orgazam bez stimuliranja prostate više mi ni nije pravi orgazam, a svim tipovima koji to nisu probali poručujem – probajte”, rekao je 27-godišnji Alex.

3. “Ako se seksamo u doggy pozi i ona raširi guzu, ja sam lud. To mi je nekako znak da je i njoj dobro”, ispričao je 26-godišnji Chris.

4. “Prljavi razgovori, prljavi razgovori cijeli dan. Volim je slušati kako priča prostote”, tvrdi 28- godišnji Brett.

5. “Njena dominacija u krevetu. Ja sam inače taj koji dominira pa kad žena preuzme kontrolu tokom seksa, ja se skroz napalim. Ne mislim na užad i ostale rekvizite iz ‘50 nijansi sive’, već samo na to da bude glavna u krevetu”, ispričao je 26-godišnji Mike.

6. “Kad je ona na vrhu i u principu skače po mom penisu. Ne znam kako bih to drugačije opisao, no jasno vam je šta hoću reći”, kaže 27-godišnji Will.

7. “Kad mi noktima prijeđe po leđima dok smo u misionarskoj pozi. Ne mislim da me stvarno ogrebe, ali malo boli…”, ističe 25-godišnji Matt.

8. “Volim kinky stvari, poput vezanja partnerice. To mi je znak da sam ja glavni i da mi ona vjeruje”, tvrdi 28-godišnji Jay.

9. “Volim gledati je tokom orgazma. Jednom je doživjela luđački orgazam i nije mi trebalo dugo da i ja svršim. Ne znam je li to zbog samog orgazma ili zato što znam da sam ja to postigao. Možda oboje”, ističe 27-godišnji Matt,

10.”Jednostavno volim divlji, glasni, intenzivni seks. Slomimo krevet, neka komšije zovu policiju i to”, priča 28-godišnji Jason.