Život i zdravlje

Vječite neženje

Muškarci u ova tri horoskopska znaka rijetko se odlučuju za brak

16/08/2020

Brak nije nešto čemu teže i njima je nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom

Muškarci, bar po pitanju braka, vrlo su komplikovani, a ako su rođeni u nekom od ova tri horoskopska znaka, teško će odlučiti da stanu na ludi kamen, piše portal Index.hr.

Blizanci

Muškarcima rođenim u znaku Blizanaca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je sebe zamisliti u vezi s jednom ženom do kraja života, a može ih smiriti samo partner koji ih intelektualno stimuliše. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Strijelac

Strijelci su slobodni ljudi koji vole da rade šta im je volja i brak kao zajednica u kojoj je važan kompromis nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo ali ne i porodični život. Vole svoje izabranice da obasipaju poklonima, nježnošću i emocijama, ali brak kao sljedeći korak koji se podrazumijeva u vezi nije za njih.

Vodolija

Muškarci rođeni u ovom znaku vole svoju slobodu i nezavisnost. Ljubav i fizički odnosi su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i neograničenim životom sprječava duboku intimnost u ljubavnim odnosima. Šarmantan je i obožava pripadnice ljepšeg pola pa u životu obično ima mnogo veza, ali obično nijednu ne kruniše brakom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.