Život i zdravlje

SRODNE DUŠE

Ovi horoskopski znakovi su vaši idealni partneri

28/01/2020

Određeni horoskopski znakovi kompatibilniji su s drugim

Ljubav nekad djeluje na misteriozne načine ili jednostavno u skladu sa zvijezdama. Određeni horoskopski znakovi kompatibilniji su s drugim. Ako vas zanima koji znak odgovara vašem znaku i koji bi to znak bio najidealniji za vašeg partnetra, astrologija bi mogla mogla da vam pomogne u tome.

Ovan

Najviše mu odgovaraju: Lav, Strijelac.

Potreba Ovnova za avanturama njajbolje će ih povezati s Lavovima i Strijelčevima, drugim vatrenim horoskopskim znakovima, koji razumiju vatreni temperament Ovnova. Vaga je, s druge strane, potpuno suprotan znak od Ovna, a i ostali vazdušni znakovi koje karakteriše komunikativnost, frustriraju Ovna, koji ne voli puno da govori, već da radi. U vezama, Ovnovi se plaše gubitka nezavisnosti.

Bik

Najviše mu odgovaraju: Djevica, Jarac, Vaga.

Bik, koji je uvijek otvoren za ljepotu, dobar ukus i udobnost, najbolje će se slagati sa zemljanim znakovima, Djevicom i Jarcem, koji se takođe prepuštaju uživanju. Vaga i Bik, kojima vlada Venera, dobar su spoj za dijeljenje strasti prema umjetnosti. Bikovi, koji se dosta oslanjaju na sebe, katkad se boje vezivanja za nekoga.

Blizanci

Najviše im odgovaraju: Vaga, Vodolija i Lav.

Blizancima će jako odgovarati drugi vazdušni znakovi – Vage i Vodolije, koji mogu da isprate njihove intelektualne poduhvate i da sev prepuste njihovoj ljubavi prema dobrom razgovoru. Blizanci se odlično slažu i s Lavovima, ali ne i s vodenim znakovima – Ribama, Škorpijama i Rakovima, koji više žele da ostvare duboku fizičku i emotivnu vezu.

Rak

Najviše mu odgovaraju: Ribe, Rak, Škorpija.

Prema Rakovima bi trebalo da se odnosite s velikim oprezom jer su jako osjetljivi i najlakše ih je povrijediti, a mnogi drugi znakovi previše su grubi za nježnu dušu Raka. Rakovi se dobro uklapaju s preostalim vodenim znakovima, posebno s maštovitim i ljubavlju ispunjenim Ribama koje se neće ustručavati da zaplaču i saosjećaju s Rakom. Jarac, koji je suprotnost Raku, može da mu pruži podršku, sigurnost i oslonac, ali ne spada u partnere s puno empatije.

Lav

Najviše mu odgovaraju: Ovan, Strijelac.

Lav uživa u zamisli kako ga svi vole, ali ne može svako da se nosi s vatrenom prirodom Lava. Lavovi se dobro slažu s Ovnovima i Strelčevima, ostalim vatrenim znakovima, koji su podednako vatreni i neustrašivi, i ne ustručavaju se da pruže iskrenu povratnu informaciju koja je Lavovima potrebna. Lavovi istovremeno inspirišu sve druge, ali i uzimaju drugima previše energije. Partnerstvo dva Lava predstavlja stalnu borbu za “krunu”.

Djevica

Najviše im odgovaraju: Jarac, Bik.

Djevice ne tolerišu dramu i ljubav pokazuju postupcima. Njihova praktična priroda dobro se podudara sa znakovima koji ne unose dramu, kao što su ostali zemljani znakovi, Jarac i Bik. Oni traže partnere koji će raditi podjednako naporno, iako niko ne radi više od Djevice. Vatreni znakovi mogu da začine život Djevice, ali njihova nepredvidivost i manjak obraćanja pažnje na detalje mogu Djevicu da učine nervoznom.

Vaga

Najviše im odgovaraju: Blizanci, Vodolija.

Vage se s gotovo svima dobro slažu jer su veoma prilagodljive svim horoskopskim znakovima. Ovaj društveni i intelektualni znak uživa u društvu brbljivih Blizanaca i inovativnih Vodolija. Vaga želi pametnog, staloženog i atraktivnog partnera, tako da znakovi koji su emotivno nestabilni poput Raka i Škorpije predstavljaju rizik. Vatreni znakovi – Ovan, Lav i Strelac su Vagama dobar izvor inspiracije. Vage imaju averziju prema konfliktima i plaše se narušavanja mira.

Škorpija

Najviše im odgovaraju: Rak, Ribe, Jarac, Bik.

Škorpija nikada nije zadovoljna površinskom slikom i uvijek se trudi da zagrebe ispod površine. S jakim seksualnim i emocionalnim nagonom, Škorpiji je potreban neko sa željom i izdržljivošću. Dobro se uklapa s vodenim znakovima, Rakovima i Ribama, koji razumeju njihovu posebnu vrstu ljubavi u kojoj se rađaju duboki osjećaji i razumeju se na mnogo različitih načina. Škorpija je jako posvećena i vjerovatno bi se osećala izdato ako bi pored sebe imala poletne Blizance ili lutalice Strijelčeve. Jarčevi i Bikovi mogu da se pokažu kao fantastični ljubavnici.

Strijelac

Najviše im odgovaraju: Ovan, Lav, Blizanci.

Strijelčevi su lutalice. Vole slobodu i uvijek se okreću prema sljedećoj najboljoj stvari. Drugi vatreni znakovi – Ovan i Lav, mogu da ih isprate u toj potrazi, dijeleći s njima zanos i strast za životom. Ne zaboravite – nisu svi koji lutaju ujedno i izgubljeni. Strijelac ne može da podnese partnera koji želi da ga kontroliše, promijeni ili popravi kao što su Škorpija, Devica ili Jarac. Strijelcu je potreban neko ko će s njim istraživati i zabavljati se, poput Blizanaca i Ovna. Strijelca je teško obuzdati, kako fizički, tako i mentalno.

Jarac

Najviše mu odgovaraju: Bik, Djevica, Rak.

Jarac se dobro slaže sa svima koji život shvataju ozbiljno i žele da napreduju. Bik je najbolji kandidat, ali Devica takođe inspiriše Jarca radnom etikom. Lav, s druge strane, inspiriše Jarca kako bi preuzeo rizike, ali ga istovremeno i plaši. Rak i Jarac se dopunjuju jer dijele tradicionalne poglede na romantiku i porodicu. Jarčevi, koji su vrlo odgovorni, ne trpe impulsivne Ovnove i egocentrične Lavove.

Vodolija

Najviše im odgovaraju: Vaga, Blizanci, Ovan, Strelac i Lav.

Vodolija ne trpi ograničenja ili zabrane, tako da najbolje funkcioniše s partnerima koji su otvorenog uma poput Vage i Blizanaca. Ovan i Strijelac takođe mogu da motivišu Vodoliju da ih sledi u njihovim savršenim idejama. Vodeni znakovi emotivno guše Vodoliju, koja voli i određenu distancu kada je u pitanju intimnost.

Ribe

Najviše im odgovaraju: Rak, Škorpija.

Potreba Riba za emotivnom kompatibilnošću znači da će srodne duše pronaći u Raku ili Škorpiji, vodenim znakovima koji razumeju njihove emocionalne potrebe i lako mogu da ih ispune. Djevica je suprotan znak od Riba, i iako će zemljani znakovi osigurati stabilnost Ribama, takođe mogu da učine da se osjete usamljeno ili tužno zbog svoje nesposobnosti da izraze duboke emocije. Ribe su veoma osjetljive na energiju oko sebe, a vatrene znakove – Ovnove, Lavove i Strijelčeve vrlo teško mogu da prihvate.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.