Život i zdravlje

Pet najvećih seksualnih želja svakog muškarca

07/09/2018

Seks je igra koja može dovesti do vrhunca jedino ako je odigrate na pravi način.

Mislite li da ste svom partneru pružili baš sve što se seksa tiče razmislite još jednom. Donosimo pet skrivenih seksualnih želja o kojima sanja svaki muškarac.

1. Grebanje i erotski ugrizi

Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osjećate tokom seksa i upotrijebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovest će ga do vrhunca, ali pripazite kako ne biste pretjerali.

2. Seks iznenađenja

Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerica preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje nakon tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz nakon ručka neke su od ideja kojime niti jedan muškarac ne može odoljeti.

3. Milovanje vlastitog tijela

Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje tijelo. Tokom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje tijelo i kosu.

4. Zvukovi zadovoljstva

Ništa ne može nadmašiti strastvene uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Ispustite glas i pokažite mu što osjećate. Osjetite li potrebu izgovorite i nekoliko ‘prljavih’ riječi i opišite mu što želite od njega.

5. Igra jezikom

Jezik može biti vrlo snažno oružje kojem muškarac nikako ne može odoljeti. Poigrajte se nježnim poljupcima po njegovom tijelu i dovedite ga do neslućenog vrhunca.

Komentari