Pet stvari koje žene nikada ne bi trebale raditi zbog muškarca

Jedna od najbitnijih stvari u vezi jest ostati vjeran sebi i zadržati svoje ja.

Ako neko traži da zbog njega mijenjate svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza trebala bi se graditi na puno dubljim temeljima od izgleda i odjeće. U ljubavi nema mjesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba vas voljeti tačno onakvu kakva jeste. Evo koje stvari ne biste nikada trebale raditi zbog frajera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj prehrani ili tjelovježbi trebate donijeti samo zbog sebe, a na da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz djetinjstva, onda mu s pravom možete dati nogu. Ako frajer ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva, to puno govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora vas podržati u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Mijenjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. No svoj stil također ne biste trebali mijenjati zbog muškarca, ali ni vi njega ne biste trebale tjerati na takvo nešto.

Mijenjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promijenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.