Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pet znakova da muškarcu služite samo kao “usputna stanica”

ljubavnica123

Ženama je malo teže biti s muškarcem ako joj se on stvarno ne sviđa, no muškarci, ako je vjerovati istraživanjima, nemaju problem s “usputnim stanicama”. Znakovi su najčešće jako očiti, ali rijeko sebi koja žena želi priznati da je upravo njena “ljubavna priča” upravo takva. I da najvjerovatnije, muškarcu služi samo za zadovoljavanje seksualnih potreba.

Uvijek je prezaposlen

Barem kad je u pitanju provođenje vremena s tobom. Čak i Mark Zuckerberg ima vremena za ljude do kojih mu je stalo, a ako tvoj dečko ne može odvojiti sat vremena u danu samo za tebe, vjerovatno mu nije dovoljno stalo.

Ne upoznaje te ni sa kim

Vaši se sastanci svode na nalaženje u tvom ili njegovom stanu, a upoznavanje roditelja ili prijatelja ne dolazi u obzir? On će ti možda reći da te samo želi čuvati za sebe, ali svi znaju da zaljubljeni muškarac jedva čeka upoznati svoju curu s ljudima koji su mu važni. Ako to odbija napraviti, nisi mu važna.

Zatvoren je

Postoje muškarci kojima treba neko vrijeme da se otvore, ali zatvoreni su muškarci većinom zatvoreni samo zato što se nemaju potrebu otvoriti nekome ko im je samo usputna zabava.

Ti si jedina koja inicira stvari

Ako se svako vaše druženje dogodi isključivo zato što si ti to predložila, jasno je da je njemu manje-više svejedno hoćete li se vidjeti ili ne.

Nikad ne zove, samo šalje poruke

Pozivi su u današnje vrijeme postali puno intimniji čin nego što su to bili u vrijeme kad nije bilo toliko opcija za slanje besplatnih poruka, a frajer koji baš nikad ne zove očito nije spreman za takav odnos.