Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vješte osobe

Pet znakova koji potvrđuju da ste u vezi s pravim manipulatorom

manipulator

Manipulatori su iznimno vješte osobe koje točno znaju kako trebaju postupati da ne prepoznate njihove istinske namjere

Možda je vašoj vezi prethodilo prijateljstvo pa ste mislili da ga dovoljno dobro poznajete.

Međutim, manipulatori su iznimno vješte osobe koje točno znaju kako trebaju postupati da ne prepoznate njihove istinske namjere.

Kako piše Your Tango, ovih pet pokazatelja potvrđuju da ste u vezi s pravim manipulatorom.

1. Pretjerano zavođenje i komplimenti

Manipulatori na početku veze vole ostaviti dojam princa na bijelom konju. Neprestano će vam dijeliti komplimente i potpuno vas opčiniti, a zatim će, kada potpuno shvate kako razmišljate, to početi činiti samo kada od vas nešto trebaju.

2. Ubrzavanje svih procesa u vezi

I dok biste s nekim drugim možda godinu dana bili u vezi pa zatim razmišljali o useljenju zajedno pa o prosidbi, manipulator će te sve procese ubrzati i izvući prsten već na, recimo, desetom spoju. Oni ne vole gubiti vrijeme kako bi što prije došli do svog cilja, a vama će to prikazati tako da su toliko zaljubljeni u vas da se jednostavno ne mogu zamisliti s bilo kim drugim.

3. Nema granice ni u čemu

On će vas uvjeriti da zato što ste u vezi, ne trebate imati nikakvu privatnost niti tajne. Po mogućnosti, nagovorit će vas na zajednički račun u banci i dijeljenje profila na društvenim mrežama, a primijetit ćete kako flertuje sa ženama koje mu se nađu u blizini jer mu je pažnja potrebna u svakom trenutku. Naravno, vas će uvjeriti da to čini kako bi stekao simpatije koje bi mu kasnije mogle koristiti.

4. Kontrola u krevetu

Na početku će vas oboriti s nogu nevjerojatnim umijećem u krevetu, a kasnije će početi inzistirati na stvarima koje jedino njemu gode. Ako ga upitate zašto ne želi ugoditi vama, on će vam reći da je to jedan od načina kako da vam ljubavni život bude uzbudljiviji. Manipulatori jednostavno imaju spreman odgovor na sve.

5. Omalovažavanje

Ovo je krajnji pokazatelj da ste u vezi iz koje hitno morate izaći. Manipulatori su skloni taktičkom omalovažavanju kako bi se vi osjećale manje vrijednima i kako bi mislile da ste sretnice što je on uopće s vama. Jedino čega trebate biti svjesne je da muškarac koji vas zbilja cijeni i voli to neće nikada raditi.