Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Počinje joj suđenje

Playboyeva zečica ubila svog sponzora: Nije joj više davao novac

kelsey t334

Upoznali su se prije nekoliko godina online

Thomas Burchard (71) ležao je oskudno odjeven u gepeku Mercedes-Coupéa u pustinji kod Las Vegasa.

Bio je mrtav i policija je zaključila da ga je neko ubio udarcima u glavu, odnosno, udarao tupim predmetom dok se on bezuspješno pokušavao odbraniti.

Dvije sedmice kasnije policija je uhapsila Playboyevu zečicu Kelsey Turner (25). Sumnjaju da je Thomas Burchard bio njen ‘sugardaddy’.

Prema pisanjima medija, Thomas je mladoj djevojci davao novac i plaćao joj stanarinu. Upoznali su se prije nekoliko godina online.

Judy Earp, dugogodišnja partnerica ubijenog dječjeg psihijatra, kaže da je Thomas djevojci uplatio oko 300.000 dolara (oko 1,9 milijuna kuna), piše ReviewJournal.com.

– On je bio takav, pomagao je ljudima. Ne znam kako je upoznao Turner – rekla je Judy Earp.

Thomas je onda odjednom prekinuo davati djevojci novac i rekao joj je da joj više neće plaćati stanarinu. No Thomas je djevojku opet posjetio početkom marta i platio joj je stanarinu, a nakon toga je nestao. Judy Earp se zabrinula što joj se Thomas više ne javlja. Nazvala je policiju. Odmah je osumnjičila Kelsey Turner.

– Odmah sam posumnjala da ga je ona ubila, moguće da joj je pomagao dečko – kaže Judy. Čim su mediji objavili da je Thomas ubijen, Turner je ugasila mobitel i nestala. Policija ju je kasnije našla i 8. travnja bi ju trebali izvesti pred suca.