Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Pobijedila na izboru za Miss, pa joj oduzeli krunu zbog laganja (FOTO)

25/09/2018

Miss Ukrajine ostala je bez titule nakon što su organizatori saznali kako ima dijete te je bila u braku.

Veronika Didusenko (23) osvojila je krunu prošli četvrtak, no brzo je diskvalificirana jer su organizatori saznali da je lagala o privatnom životu u svojoj prijavi, piše Daily Mail.

Kraljica ljepote ima 4-godišnjeg sina s bivšim suprugom, no pravila takmičenja brane majkama i udatim ženama da se takmiče.

U službenoj izjavi za medije, organizatori su objasnili da je Veronika prekršila pravila i da ne može zadržati laskavu titulu, što znači da će na takmičenju za Miss svijeta koje se održava u decembru u Kini umjesto nje Ukrajinu predstavljati neka druga djevojka.

“Prijatelji, nikad nisam bila blogerica, no već vas ima više od 10 hiljada. Hvala vam na iskrenoj podršci u tako teškom vremenu za mene. Fantastični ste”, napisala je na Instagramu, gdje je u kratkom roku, zahvaljujući i skandalu, prikupila više od 11,5 hiljada followera.

No neki pratitelji žestoko su je kritikovali i nazvali “glupom” zbog kršenja odnosno nerazumijevanja pravila.

Još se ne zna ko će zauzeti njezino mjesto, no organizatori natjecanja kažu kako kruna možda neće automatski biti proslijeđena prvoj pratilji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.