Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Policajka isklesanim tijelom izludila internet

adrienne_koleszar

Viša policijska službenica Adrienne Kolesza iz Njemačke postala je prava internetska senzacija nakon što je na Instagramu objavila fotke svog isklesanog tijela. Otada joj se broj pratitelja na toj društvenoj mreži povećao za nekoliko hiljada, jer muškarci širom Evrope žele vidjeti fotografije lijepe plavuše u uskoj i kratkoj fitness odjeći. Trenutno je na Instagramu prati čak 11 hiljada obožavatelja, koji jedva čekaju njene nove fotografije.

Na pitanje novinara je li imala problema sa šefovima zbog seksi fotografija, Adrienne je odgovorila da njeni šefovi ne vide ništa loše u njima dok god su decentne. Iako njene fotografije otkrivaju mnogo toga, Adrienne poručuje da je nećemo vidjeti golu jer to nije u njenom stilu, a svojim fotografijama želi potaknuti žene da budu u formi, piše Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BE3zHPsjv4n/?taken-by=adrienne_koleszar

“Moje fotografije su namijenjene ženama, ne muškarcima”, rekla je.

Ova plavuša visoka je 173 centimetra i teška gotovo 65 kilograma, a na Instagramu često objavljuje fotografije u uskim hlačama i kratkim topovima koji otkrivaju njen isklesani trbuh.

“Molim te, uhapsi me”, komentar je koji joj obožavatelji, svjesni čime se bavi, najčešće ostavljaju pored fotografija.

Kad se ne bavi policijskim poslom, Adrienne učestvuje na takmičenjima bodibildera. Prošle godine učestvovala je na takmičenju Bodybuilding – Wm u bikini klasi. Vježba u teretani pet dana sedmično nakon smjene, a ističe da je za njeno tijelo zaslužan 30 posto sporta, a 70 posto zdrava prehrana.

Među omiljenim jelima joj je proteinska kaša, koja se sastoji od bjelanjaka i zobene kaše. Jedina loša vijest je da je Adrienne u vezi s profesionalnim plivačem.

https://www.instagram.com/p/BEllar7jv3v/?taken-by=adrienne_koleszar

https://www.instagram.com/p/BEbFyhEjv72/?taken-by=adrienne_koleszar

https://www.instagram.com/p/BEVitCeDv0f/?taken-by=adrienne_koleszar

https://www.instagram.com/p/BEGF625Dv1q/?taken-by=adrienne_koleszar

https://www.instagram.com/p/BD6NIpujv7I/?taken-by=adrienne_koleszar

https://www.instagram.com/p/BDc9l45jv0d/?taken-by=adrienne_koleszar

https://www.instagram.com/p/BC-FKNvjv44/?taken-by=adrienne_koleszar