Život i zdravlje

Priče iz kreveta koje žene rado podijele s prijateljicima

01/11/2017

To da žene međusobno ne razgovaraju o seksu klasični je mit, pokazala je studija britanskog zdravstvenog brenda Balance Activ.

Prema toj studiji, žene u jednakoj mjeri pričaju o seksu kao i muškarci, no s većom dozom humora, a manjom dozom hvaljenja. Tako će najmanje trećina žena otkriti bliskim prijateljicama s koliko njih su spavale, ko je imao “najvećeg”, ko je ostavio najgori dojam, a s kojim se partnerom dogodila neka komična situacija. Također, prijateljice pričaju i o tome koliko su pustolovne – koliko često se upuštaju u oralni i analni seks, isprobavaju li pomagala poput vibratora i slično, piše Daily Mail.

Ovo su najčešće seks-teme o kojima će žene otvoreno razgovarati među sobom:

S koliko sam njih…

Ovo je često tabu tema među partnerima, a većina će taj podatak smatrati nepotrebnim jer može probuditi ljubomoru, nepotrebna pitanja, uspoređivanja, zadiranja u prošlost. No, toga svega nema s prijateljicama, pa se i ova tema može provući kroz razgovor.

Koliko je prošlo od zadnjeg puta?

Dok se muškarci neće baš rado hvaliti koliko je dugo prošlo od posljednjeg seksa, posebno ako je to duži period, žene će to rado prokomentirati šaleći se na vlastiti račun.

[yuzo_related]

Kakav je seks s novim partnerom

Novi partner je omiljena tema čavrljanja – krenuvši od njegovog fizičkog izgleda, mana i vrlina. A, nakon što seks dođe na red, većina će žena s prijateljicama obavezno prokomentirati je li do njega napokon došlo ili nije te kakav je bio.

Hvalite me usta moja

Ni žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podijeliti kompliment od partnera da najbolje radi nešto u krevetu ili još bolje “da je najbolja s kojom je bio”.

Rekorderi

Veće od prosjeka, manje, obrezano, tri bradavice, trikovi koje radi, nezasitan libido, odlična tehnika oralnog seksa… Sve su to teme koje se pretresaju nakon pokojeg pića više. Seks koji traje 30 sekundi. Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš “koliko još”, seks u kojem partner misli samo na sebe, sve su to pritužbe prijateljicama su obavezne.

Eksperimentiranje

Sumnjaju li u to je li ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili pak drugačije od onog što rade drugi partneri, ne postoji bolji način da se to provjeri nego da pitate prijateljice rade li to isto.

Planiranje trudnoće i zaštita

Od izražavanje želje za bebom, dijeljenja savjeta o najboljoj pozi, izračunavanju plodnih dana i ovulacije, te razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neugodne.

Sramotne situacije

Ovo je najčešće tema za ismijavanje novih partnera s kojima se seks najvjerovatnije neće ponoviti. U tu kategoriji spadaju priče “htio je da uriniram po njemu” ili “viče mama za vrijeme seksa”, “skviči kao prase”. Osim toga i “uletjeli su nam njegovi roditelji”, “ulovila nas je policija u autu”, “slomili smo njegov penis za vrijeme seksa”.

Loš seks

Postoji trenuci u kojima se seksualni partner doista trudi ili pak kopira neke pokrete koje je vidio u porno filmovima, no doista ne postiže efekt kojemu se nadao. Svakako, to je tema za razgovor s frendicama uz dodatak “bolje bi bilo da preskoči predigru” ili “ko ga je lagao da to žene vole”, a prijateljice će se nadovezati vlastitim “bolnim” iskustvima.

Fantazije

Zgodan komšija, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću, pripadnik druge rase – da, i žene pričaju o tome kome bi drage volje “dale”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.