Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pripadnici ova tri horoskopska znaka najčešće ostaju sami

muskarac zima111

Danas je jako teško naći svoju srodnu dušu, a svi sanjamo o toj velikoj ljubavi.

Za neke horoskopske znakove to ide teže, kako predviđaju njihove zvijezde. Za njih ne postoji “mi”, već samo “ja”.

Blizanci

Za članove ovog vazdušnog znaka je karakteristična radoznalost i priroda djeteta. Njihova ogromna radoznalost ih nagoni da istražuju svijet i upoznaju se sa različitim ljudima. Za ovo ponašanje pomažu im komunikacione vještine i činjenica da su uvijek prijateljski nastrojeni. Oni rijetko imaju bilo kakve predrasude, i ta karakteristika ih često dovodi do emocionalnih problema.

Blizanci često biraju emotivno nedostupne partnere ili osobe koja su već u vezi ili braku. Oni su u stanju da enormno pate, ali ne odustaju od ideje da će se druga strana promijeniti. Najveći problem Blizancima je da je njihova glava često u oblacima, tako da ne izgledaju dobro u stvarnosti. Zato se konstantno zaljubljuju u osobu koja je nedostupna za njih.

Oni vjeruju da imaju dovoljno strpljenja i pažnje i da mogu sve okrenuti u svoju korist. Kako to obično biva, oni gube mnogo vremena u iščekivanju onoga što žele i na kraju ponovo budu povrijeđeni i slomljeni. Najgore od svega je da oni zaista žele brak i djecu, ali u većini slučajeva ne biraju odgovarajuću osobu za sprovođenje ovih planova.

Lav

Lav je zaista pravi predstavnik vatrenih znakova – pun energije, zabavan i dinamičan. Članovi ovog znaka su veoma pričljivi, pa lako privlače pažnju suprotnog spola. To je upravo ono što im omogućava da ostvare svoju najveću želju – da bude obožavani i da im se dive. Veze su često seksualne prirode, iako druga strana često očekuju više od toga.

Lavovi lako slome nečije srce i ne uzimaju u obzir da li su nekog povrijedili svojim ponašanjem. Ali, kao po pravilu, čak i za njih uvijek postoji osoba koja je fatalna. U tom trenutku oni su spremni da joj doniraju svijet i izraze svoju ljubav na neobične načine. Bez obzira koliko je intenzivan taj odnos, Lav je prepušten sam sebi, jer druga strana ne može da podnese njihovu impulsivnost.

U stvari, najveći problem je u tome, što Lav želi osobu koja je uvijek tu za njega, ali i dalje misli da najbolje funkcioniše ako je sam. Bez obzira na linkove koje prate fatalnu ljubav, on često provodi godine sam, razmišljajući o tome kako bi njegov život bio drugačiji da je ostario zajedno sa tom osobom.

Vodolija

Članovi ovog vazdušnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, tako da u kombinaciji sa njihovim jakim šarmom postaju gotovo neodoljivi. Međutim, ove funkcije često ne pomažu da budu sretni i emotivno ispunjeni. Bez obzira koliko dobro znaju kako da savjetuju druge o ljubavnim problemima, oni sami sebe dovedu do propasti. Uvijek slušaju svoje srce.

Vodolija je jasna od samog početka, njegova priroda ga poziva da ostanu u tom odnosu da bi vidjeli šta će se desiti na kraju. Oni ne znaju kako da odlažu procese i partneru se daju 200 posto. Nihovom partneru neće smetati sloboda misli i drugačiji pogled na svijet koji ih odvaja od ostatka.

Oni pokušavaju da se prilagode, ali obično bježe prije nego što bude prekasno. To bi se moglo desiti čak i nakon formiranja svoje porodice, jer je idilična porodična fotografija pred svima manje važna od njihove sopstvene. Oni ne žele da igraju po pravilima, već da žive u skladu sa svojim uvjerenjima, a samim tim i da usamljenošću plate da se to ostvari.