Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubav

Pripadnici ovih horoskopskih znakova najteže podnose prekid veze

prekid

Postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško zaboraviti prošlost pa se teže nose s prekidom od drugih

Prekid veze uvijek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom.

Dok za neke to znači novu stranicu u knjizi života, postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško zaboraviti prošlost pa se teže nose s prekidom od drugih. Ova tri znaka zodijaka najteže liječe slomljeno srce.

Lav

Lavovi svoje srce ne poklanjaju baš lako, no za osobu koja ih ipak uspije osvojiti spremni su napraviti baš sve. Stoga, nakon prekida s nekim s kim su mislili da će provesti ostatak života, zbog straha da ponovno ne budu povrijeđeni, puno teže stupaju u nove veze i suzbijaju svoje emocije.

Strijelac

Iako su Strijelci po prirodi zaljubljivi, teško stupaju u ozbiljne veze. No jednom kad se nekome prepuste u potpunosti te ih ta ista osoba ostavi slomljenog srca, postaju još oprezniji oko ljudi i uspoređuju sve potencijalne partnere s bivšim.

Rak

Osobe rođene u ovom znaku općenito teško podnose sve rastanke, pa tako i one ljubavne. Kada su u vezi, Rakovi su potpuno predani voljenoj osobi te su skloni idealiziranju, zbog čega im prekid obično sjeda puno teže nego osobama rođenim u drugim horoskopskim znakovima.