Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"praktični razlozi"

Prodavačica objasnila šta muškarci koji varaju kupuju i ženama i ljubavnicama

prodavacica

Otkrila je kako trgovina u kojoj radi ima spremljene podatke svih dosadašnjih kupovina na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone

Prodavačica Shannon Hill koja radi u Chanelu na društvenoj mreži TikTok često dijeli zanimljive detalje i dogodovštine iz svoga posla, a uoči nastupajućih blagdana snimila je video o temi šta muškarci kupuju ljubavnicama za poklone.

Ispričala je kako je u trgovini luksuznih proizvoda počela raditi kad je imala 19 godina, zato tvrdi da za vrijeme dugogodišnjeg rada naučila raspoznavati sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je kako trgovina u kojoj radi ima spremljene podatke svih dosadašnjih kupovina na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone.

Zatim je objasnila da se često dogodi da neki od njih izaberu isti parfem i za svoju ženu i za ljubavnicu i dodala kako je razlog za to poprilično jasan.

“Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to primjete”, kazala je Hill.

Prodavačica je navela i kako je uvijek riječ o istom parfemu – Coco Mademoiselleu.

“Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvijek je taj jedan te isti”, ispričala je Hill.