Život i zdravlje

Pronađena izgubljena kćerka Marilyn Monroe i Johna Kennedyja?

10/03/2017

Iako je prošlo više od pedeset godina od smrti Marilyn Monroe, jedna od najlepših glumica i dalje je u žiži javnosti.

Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je prije mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila kćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladys Baker Morris.

Pedesettrogodišnja Gladys je pokrenula sudski postupak budući da je najveći dio života provela u uvjerenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije kćerka njene rođake Meredit Baker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Marilyn Monroe i Johna Kennedyja.

“Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kennedy ubiti i nju i dijete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje“, otkrila je Gladys.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojen Gladys je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u historiji.

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Marilyn Monroe i Johna Kennedyja procjenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procjenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za nevjerovatnih pet miliona.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.