Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raj na zemlji u Blagaju kod Mostara (FOTO)

DSC00141-Edit
U Blagaju pored Mostara nalazi se pravi raj na zemlji, novootvoreni kamp i restoran LAKS, elitno odmaralište u koje su svi dobrodošli.
Restoran LAKS zasnovan je u potpunosti na domaćim svježe uzgojenim proizvodima, od  najkvalitetnije pastrmke pa sve do salate i pića. Domaće vino i rakija takođe su najkvalitetnije što Hercegovina ima za ponuditi.
Kompletan ugođaj omogućen je svim gostima, jer posjetitelji mogu po želji učestvovati i u hvatanju ribe te samoj pripremi jela kako bi doživljaj bio potpun.
U predivnom prirodnom ambijentu ima mjesta i za desetine velikih kamp vozila, ali i za više od stotinu šatora, koji će posebno biti zanimljivi kamperima iz cijele Europe.
Jedan od najvećih outdoor događaja u regionu planiran je za septembar u saradnji sa klubom MAK Outdoors, kad će ljubitelji raznih vanjskih aktivnosti poput biciklizma i raftinga moći prisustvovati najvećem takvom festivalu u Hercegovini.
Doći u kamp i restoran LAKS – ništa lakše! Na izlazu iz Mostara, na putu prema Blagaju, već su postavljeni znakovi na putu koji omogaćavaju brz dolazak do odredišta.
Adresa ovog predivnog odmarališta je Malo polje bb, a više informacija možete pronaći i na Facebook stranici Camp & restaurant LAKS.
– Bilo da ste na putu prema moru i tražite savršeno mjesto za usputni zalogaj i piće, ili jednostavno želite provesti kvalitetno vrijeme s porodicom i prijateljima, ne propustite doći u restoran i kamp LAKS gdje vas čekaju predivno iskustvo i zdrava domaća hrana i piće, poručili su ljubazni domaćini.