Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta muškarci pomisle kada vide nisku djevojku

nize djevojke

Vjerovali ili ne, postoji vjerovanje da tipovi više vole niske od visokih djevojaka. Iako smo sigurni da većina baš i ne bira.

1. Muškarci se osjećaju moćnije u vezama

Ona izvija vrat, on je nježno ljubi. Muškarcima imponuje kada barem po visini mogu da budu primjetniji od svoje ljepše polovine. Ovo je posebno prijatno tipovima koji nose neke nesigurnosti ili vole da djeluju kao face u društvu. Osim toga, čak i muškarac prosječne visine pored mini ljepotice djeluje visoko.

2. Pružaju im šansu da budu zaštitnici

Nisu samo nesigurni tipovi opčinjeni nižim djevojkama. One u ljudima bude potrebu da ih zagrle i zaštite. Tip je nekada morao da se obračunava sa mamutom da bi svojoj skvo dokazao da vrijedi, sada je dovoljno da spusti teglu ajvara sa najviše police i tripuje da je alfa.

3. Mogu da ih gnjave

Male žene, od velike su slađe zato što možeš da ih gnjaviš do mile volje. Kada ti sjednu u krilo zapravo nemaš osjećaj kao da će ti trebati put u banju da oporaviš koljena.

4. Manje ih plaše

Visoke žene djeluju autoritativno i mogu nehotice da ostave utisak grubih osoba. Kao i u drugim prilikama u životu, manja bića ili predmeti nam djeluju pitomije i bezopasnije, a isto važi i za žene.

5. Skromnije su

Dugonoge ribe stalno privlače pažnju. Navikle su da štrče u klubovima i po pravilu od djetinjstva mame poglede. Niže žene nisu imale takav tretman. Obično su pristupačnije i opuštenije. Niko ne želi da mu treba šljem da bi startovao ribu.

6. Seks je bolji

Prosječan frajer se osjeća kao Ron Jeremy kada može jednom rukom da podigne svoju djevojku tokom seksa. Lakše je isprobavati poze kada ti nečija noga ne štrči ispod oka. Još ako tip umije da je okrene i ponese, osjetiće se kao nepobjedivi Hulk. Likovi vole da se osjećaju kao nepobjedivi Hulk.

7. Džepna Venera

Niske djevojke često djeluju kao da su skladnije građene, a sve obline koje imaju djeluju raskošnije na malom prostoru. Otuda i onaj čuveni izraz “Džepna Venera”, a ljudi vole lijepe stvari koje mogu da im stanu u džep.

8. Djeluju im vjernije

Djevojka koja nema dva metra ostavlja utisak nenametljive osobe. Iz nekog razloga mnogi muškarci to tumače kao znak lojalnosti. Nije da uvijek misle da ih niske djevojke neće varati, ali barem podsvjesno misle da će ih varati manje od visokih.

9. Djeluju ženstvenije

Visina otkriva i nešto o hormonima. Niže žene imaju više estrogena, a one visoke često imaju pojačan testosteron. Muškarci bi prije htjeli vezu sa palčicom nego reprezentativkom u košarci. Čast sa izuzecima.

10. Društvo ih navodi da misle da je to kul

Čak i muškarac prosječne visine će se smoriti ako mu draga obuje štikle i ispadne viša od njega. I dalje je tabu vidjeti par u kojem je žena znatno viša od svog partnera. To je bez veze, ali to što imaju penis ne znači da muškarci nemaju sujetu. Naprotiv.