Život i zdravlje

Nikad zadovoljni

Tri horoskopska znaka koji u svemu pronađu nešto negativno

22/04/2019

Čak i kada im je sve u životu idealno, oni su zabrinuti i kao da čekaju da ih snađe nešto loše

I dok neki svoj optimizam ne izgube kroz cijeli život, ovi horoskopski znakovi ga nikada i ne pronađu.

Čak i kada im je sve u životu idealno, oni su zabrinuti i kao da čekaju da ih snađe nešto loše. Ako već niste pogodili, riječ je o sljedeća tri horoskopska znaka.

Rak

Rakovi su u stalnoj brizi, posebno za ljude do kojih im je stalo. Oni su ponekad toliko uključeni u živote bližnjih da dobiju osjećaj kao da žive i njihov život. Za njih je potpuno opuštanje nemoguća misija jer stalno razmišljaju o sljedećoj lošoj stvari koja bi se možda mogla dogoditi.

Djevica

Rođeni perfekcionisti Djevice baš u svemu pronađu manu. Uvijek su pod stresom jer teže tom nedokučivom savršenstvu i tome da i sami postanu savršene osobe. Veliki su kritičari, kako sebe tako i drugih, pa ćete rijetko kada od njih čuti kompliment.

Blizanci

Njihov najveći problem je stres koji im stvara velike mentalne probleme. No stvar je u tome da je njima ponekad stresno i razmišljanje što odjenuti na neki događaj. Oni u svemu pronalaze razlog za živciranje, a kada ih pitate kako se osjećaju, najprije će vam početi nabrajati svoje probleme pa tek onda neke dobre stvari.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.