Život i zdravlje

jasni znaci

Tri tipa žena s kojima nijedan muškarac ne želi biti u vezi

13/10/2019

Nikako ne uspijevate zadržati frajera i ostvariti ozbiljnu vezu? Problem je možda u vama

Cosmopolitan navodi tri tipa žena s kojima nijedan muškarac ne može dugo izdržati u vezi iz razloga koji su svima jasni osim njima. Provjerite jeste li među njima:

Razmažene princeze

Ovakve žene misle da se svijet vrti samo oko njih i da im svi trebaju biti na usluzi, pa tako i njihov partner kojeg tretiraju kao svog slugu. Naravno, one za druge neće napraviti ništa jer misle samo na sebe. Znaju biti umiljate i drage kada je sve po njihovom, no ako im nešto nije po volji u trenu će napraviti skandal.

Kraljice drame

Uz ovakve žene nemoguće se opustiti jer su poput tempiranih bombi koje su u stanju eksplodirati i na najmanju sitnicu, bez obzira na to gdje se nalaze. Nikome nije ugodno biti u njihovom društvu, a kamoli u ljubavnoj vezi.

Iskompleksirane

Možda je i najnapornije biti u vezi sa ženom kojoj muškarac svaki dan mora potvrđivati da je lijepa i zgodna jer sama toga nije svjesna. Žene koje su iskompleksirane izgledom u vezi su obično i jako ljubomorne na prijateljice ili kolegice svojeg partnera, pogotovo na one koje izgledaju bolje od njih.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.