Život i zdravlje

Natalie Donnan

Tvrdi da zbog velikih grudi ne može pronaći pravog muškarca

14/06/2019

Kada koristim aplikacije za upoznavanje, stalno dobivam komentare vezane za moje grudi.

Ono što bi mnoge žene razveselilo, za Natalie Donnan (21) iz Kilmarnocka u Škotskoj je noćna mora. Sitne je građe, a ima prirodne velike grudi od kojih ima bolove u leđima, teško joj je pronaći adekvatni grudnjak, a muškarci je, kaže, ne shvataju ozbiljno.

Kaže da joj grudi smetaju i željela bi da su manje. Problem joj je i odlazak u teretanu kao i duge šetnje. Kada prolazi ulicom muškarci joj često svašta dobacuju i vrlo joj je neugodno zbog toga.

– Uništile su mi život na mnogo načina. Otežavaju mi pronalazak dečka koji bi zaista mario za mene. Kada koristim aplikacije za upoznavanje, stalno dobivam komentare vezane za moje grudi. To nije vrsta pažnje koju želim i osjećam se poniženo – rekla je ova majka jednog djeteta koja je nekada radila kao domaćica na brodovima.

Kaže da često čuje komentare drugih djevojaka da bi voljele imati velike grudi kao ona.

Pokušava na internetu sakupiti 5000 funti koliko stoji smanjivanje grudi, zamolila je neznance da joj pomognu uplatom donacija.

– Osjećala bih se ugodnije sama sa sobom jer bi mi to omogućilo normalniji život, život bez boli – dodala je, a prenosi dailystar.co.uk.

Komentari

Autor: 24 sata

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.