Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Upoznajte najšarmantniji znak u horoskopu

charming-woman-2560×1440

Ribe su odane, nežne i bezuslovno darežljive, gaje duboke emocije.

Veoma je očaravajuća i fascinantna, čini da se muškarac osjeća kao muškarac, zbog njihove potrebe za zaštitnikom i vođom. Ona je šarmantna, mekana i ženstvena.

Može dobro da procijeni ljude, nju nije lako prevariti.

Treba joj strpljenja i simpatija, morate da budete nježni sa njom. Ne terajte je da ide na zabave i nemojte je zadirkivati, a definitivno joj ne odgovarajte oštro.

Ona ne može da podnese odbijanje. Izuzetno je romantična i potpuno se posvećuje u vezi.

Duboko u Ribama kuca srce nepopravljivog romantika. Predstavnici ovog znaka su strastveni ljubavnici, koji imaju potrebu da osjete stvarnu povezanost sa voljenom osobom.

[yuzo_related]

Kratkotrajne veze i avanture nisu svojstvene za Ribe, ali kako je to istovremono znak egzaltacije Venere, desi se da se izgube u traženju ljubavi i da upadnu u emotivni haos.

Vole da poklanjaju i da učine svom partneru ili partnerki da se oseća vrlo posebnim. Kada je u pitanju ljubav, ništa nije previše dobro za ovaj horoskopski znak.

Nejžne Ribe mogu da budu najbolji prijatelji koji postoje. U stvari, oni vrlo često stavljaju potrebe svojih prijatelja ispred svojih. Oni su privrženi, posvećeni, saosjećajni, nijedan problem za njih nije preveliki.

Bilo da iskrsne mali ili veliki problem u porodici ili među prijateljima, oni će dati sve od sebe da se to riješi. Duboko su intuitivne, mogu da predosjete da nešto nije u redu i prije nego što to izađe na vidjelo.