Život i zdravlje

život piše čudne priče

Usvojila je prvo dječaka, pa djevojčicu, a onda je uslijedio šok

22/06/2019

Mjesec dana nakon što je Page usvojila Graysona, zvali su je iz doma da jednogodišnja djevojčica po imenu Hannah hitno treba usvajanje

Samohrana majka Katie Page iz Colorada godinama se borila s neplodnošću, zbog čega je 2017. godine odlučila usvojiti dječaka Graysona, kojeg je njegova porodica ostavila u bolnici odmah nakon rođenja.

“Čim sam ga vidjela u bolnici, zaljubila sam se. Bio je tako miran i sladak”, rekla je Katie.

Mjesec dana nakon što je Page usvojila Graysona, zvali su je iz doma da jednogodišnja djevojčica po imenu Hannah hitno treba usvajanje. Čim ju je upoznala, znala je da djevojčici ne želi dati samo privremeno skrbništvo već joj želi pružiti pravi dom, i to zauvijek.

No, ubrzo je počela primjećivati i neke sličnosti između Graysona i Hannah. Ime biološke majke na bolničkoj narukvici malene Hannah bilo je jednako imenu Graysonove majke. Oboje su bili izloženi metamfetaminima u maternici, što je ustanovljeno nakon porođaja. Osim toga, imali su i neke fizičke sličnosti.

Na kraju je DNK testom potvrđeno da je Hannah i Graysona rodila ista majka.

“Budući da su u rodu, Hannah je bez problema mogla ostati kod mene. Bilo im je jednostavno suđeno da se pronađu. Jedva čekam da im sve ovo ispričam kada malo porastu”, poručila je Katie.

“Bila sam žena koja je živjela sama u ogromnoj kućerini. Sada je kuća u potpunosti ispunjena”, dodala je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.