Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Povratak na teren

Christian Eriksen potpisao za Brentford

eriksen (1)
Christian Eriksen / FOTO: Instagram

On je ostao bez kluba poslije završetka ugovora sa Interom, a u Italiji on svakako ne bi mogao da igra zbog pravila koja se tiču zdravstvenih provjera

Kao što se prethodnih dana i najavljivalo u medijima, danski fudbaler Christian Eriksen novi je igrač Brenforda. Kako je saopćeno iz kluba, 29-godišnjak je potpisao ugovor do kraja sezone.

Ovaj ofanzivni vezista je riješio da se vrati igrač dobio je zeleno svjetlo od ljekara i zaigrat će ponovo na terenima Premijer lige.

On je ostao bez kluba poslije završetka ugovora sa Interom, a u Italiji on svakako ne bi mogao da igra zbog pravila koja se tiču zdravstvenih provjera.

Eriksen je u utakmici Evropskog prvenstva između Danske i Finske u Kopenhagenu imao srčani zastoj. Spašen je zahvaljujući munjevitoj reakciji ljekara.

Dugo je bila nepoznanica da li će on opet igrati fudbal, već se otvoreno govorilo o penziji, ali će Eriksen sada u dres Brentforda koji je trenutno stabilan na 14. poziciji na tabeli Premijer lige. „Pčelice“ imaju osam bodova više od New castlea koji je prvi ispod crte.