Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hnl

Hajduk je opet kiksao, žale se da lopte nisu bile napuhane

hajduk varazdin

Hajduk je u 79. minuti stigao najbliže pogotku za pobjedu

Hajduk je opet kiksao. U Varaždinu su Splićani odigrali tek 1:1 u utakmici 24. kola HNL-a. Gol za vodstvo Varaždina zabio je Domagoj Drožđek u 40. minuti, a izjednačio je Niko Sigur u 66. minuti. Varaždin je od 51. minute bio s igračem manje jer je Marko Dabro dobio drugi žuti karton.

Hajduk je u 79. minuti stigao najbliže pogotku za pobjedu. Livaja je zabio nakon što mu je Šarlija spustio loptu, no oglasila se VAR soba i poništila pogodak zbog ofsajda Uremovića u začetku akcije. Susret je produžen osam minuta, no Hajduk nije uspio zabiti, uprkos dominaciji.  

Rijeka je tako ostala na prvom mjestu HNL-a s 50 bodova i utakmicom više, a Hajduk je na drugom s 49 bodova. Dinamo je na trećem mjestu s 44 boda i šest bodova manje od prvoplasirane Rijeke. Dinamo i Rijeka igraju derbi kola u nedjelju od 15 sati. 

Žalili se na lopte

U zapisniku se nakon utakmice pojavio zanimljiv detalj. U rubrici Zapažanje delegata Roberta Balena iz Zagreba našao se sljedeći upis: 

“Predstavnik Hajduka Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti.”

Igrači Hajduka su se nekoliko puta tokom utakmice žalili na to da lopte nisu dovoljno napumpane, a sada je očito isto učinio i predstavnik kluba.