Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubavnica traži od Kolarova da se razvede ako želi viđati dijete

kolarov ljubavnica

Aleksandar Kolarov (30), nogometaš Manchester Cityja i reprezentativac Srbije, ovih dana je u žiži javnosti zbog fizičkog obračuna s kolegom Stefanom Mitrovićem, ali se time ne opterećuje previše jer ga more druge brige, piše beogradski Blic.

Kolarov pokušava da ponovo stekne povjerenje djevojke kojoj je napravio dijete kako bi bio dio njegovog života od samog rođenja. No, modna kreatorka Kristina Mijačević (31) odlučna je da svog sina odgaja sama.

kristina mijacevic1

Kristina Mijačević

“Nadala se da će se on razvesti od Vesne i živjeti s njom i njihovim sinom. Uvijek joj je pričao da ga za ženu vezuju samo djeca, pa je vjerovala da njihova priča može da ima sretan kraj. Posebno ju je pogodilo to što je nije zaštitio kad se saznalo da je u drugom stanju”, priča izvor dobro upoznat sa situacijom.

Kolarov je prekinuo sve kontakte s Kristinom kada se priča o trudnoći pojavila u medijima, jer je vjerovao da je ona sama to plasirala kako bi ubrzala njegov razvod.

kristina mijacevic2

Ipak, djeteta ne želi da se odrekne i zbog toga mu je važno da budu u dobrim odnosima. Osim toga, snažne emocije među njima još postoje.

“Kako se Kristinin porođaj približava, tako i on na sve načine pokušava da opet pridobije njeno povjerenje i moli je za oproštaj. Šalje joj poruke, zove je, šalje cvijeće… Ona je zasad srca kamena, neće da mu oprosti jer je to radila nebrojeno puta. Želi da on konačno ostavi suprugu, inače mu neće dozvoliti da viđa dijete”, kazao je izvor blizak modnoj kreatorki.

aleksandar i vesna kolarov

Aleksandar i Vesna Kolarov