Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Pobijedit ću"

Potresna presica Siniše Mihajlovića: Kroz suze otkrio da boluje od teške bolesti (VIDEO)

sinisa-mihajlovic-press

Osvrnuo se i na to kako je ova vijest uticala na njegovu porodicu

Proslavljeni srbijanski fudbaler i trener Siniša Mihajlović objelodanio je danas na konferenciji za medije da ima leukemiju. U njegovoj dramatičnoj ispovijesti, sa očima punim suza govorio je o spremnosti da se bori sa opakom bolešću.

“Pobijedit ću” – sigurnim glasom poručio je Mihajlović, a prisutni na konfereniciji su mu uputili gromoglasni aplauz podrške.

– Ovo nisu suze iz straha! Ja poštujem bolest, ali ću je pobijediti – rekao je Mihajlović.

Osvrnuo se i na to kako je ova vijest uticala na njegovu porodicu. Kako je rekao na dan kada je očekivao da dobije rezultate testova “lagao je suprugu da ima groznicu”.

– Ali, teško je bilo ubijediti je. Ne plačem jer se bojim, poštujem bolest, ali ću se boriti gledajući je u oči – naglasio je on.

Rekao je i da je dva dana u sobi, kada je saznao strašnu vijest, proveo razmišljajući i plačući.

– Cio moj život je prošao ispred mene. Tišina, suze. I još uvek ćutanje – rekao je on i dodao:

– Želim da se zahvalim svima u Bologni, od predsjednika do ekonoma, pokazali su mi da je ovo porodica, da me vole. To mi je veoma važno, jer sam rekao mojim igračima da ću dobiti ovu borbu, ali su mi potrebni ljudi koji me vole da budu oko mene. Plakao sam prethodnih dana, jer me ganula reakcija svih osoba koje su mi bliski, ali ne volim ljude koji će sada da plaču iz sažaljenja. Niko ne smije da me sažaljeva. Dobro sam. To što me je pogodilo je emocija. Ljubav – rekao je on.