Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sin bivše nogometne zvijezde ima samo devet godina i već uzima milione

shane_kluivert

Patrick Kluivert (41) holandska je nogometna legenda, igrao je za Ajax, Milan, Barcelonu, Newcastle, PSV… Danas je sportski direktor PSG-a i ponosan otac – Justin Kluivert (18), njegov sin iz prvog braka, standardni je prvotimac Ajaxa, a Shane (9) je već postao planetarna zvijezda.

Krv nije voda, pa je Shane krenuo stopama svoga oca i starijeg brata. Kako je tata Patrick sportski direktor PSG-a, devetogodišnjak trenira nogomet u omladinskoj školi Parižana i za sada mu ide jako dobro. Ma šta dobro, izvrsno!

Iako će mnogi reći kako je kod devetogodišnjaka teško reći kako će se razvijati, prerano je uopće pričati o bilo kakvom talentu i mogućoj zvijezdi, čini se da su čelnici Nikea u malenom Shaneu ipak vidjeli “ono nešto”. Naime, Nike u njemu vidi nevjerovatan sportski i marketinški potencijal te je s njim (tj. njegovim roditeljima) potpisao petogodišnji ugovor!

Very proud signed my first contract with @nike ?

Objavu dijeli Shane Kluivert (@shanekluivert)

Do sada takva praksa nije viđena, ali činjenica je kako Shane već sada ima više od 120.000 pratitelja na Instagramu, otac mu je nogometna legenda, a stariji brat na najboljem putu da postane veliko nogometno ime. Dakle, temelji za uspjeh su tu, sad je samo na Shaneu da ih iskoristi. Većina sportaša nikad u karijeri ne dočeka takav ugovor…

I invited my mum and dad for lunch #japanese udon soup #happy parents ?

Objavu dijeli Shane Kluivert (@shanekluivert)

Happy day with my everything . We both won . I ?❤@Psg #mydad #myteam

Objavu dijeli Shane Kluivert (@shanekluivert)