Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bologna

Siniša Mihajlović zvanično otpušten iz bolnice

ariana sianisa

Otpušten je nakon što je 29. oktobra izvršio transplantaciju koštane srži od nepoznatog davaoca, saopštili iz bolnice Sant'Orsola u Bologni

Siniša Mihajlović danas je i zvanično otpušten iz bolnice Sant'Orsola u Bologni u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju kako bi mogao nastaviti trenerski posao, prenosi Anadolu Agency (AA).

Srbijanski trener je u julu ove godine objavio da mu je dijagnostikovana leukemija, poslije čega je dobio veliku podršku iz fudbalskog svijeta.

Njegova supruga Arianna objavila je na Instagramu fotografiju para koji je u srijedu napustio bolnicu Sant'Orsola u Bologni, nakon što je Mihajlović obavio treći ciklus hemoterapije. Sada je bolnica u kojoj je primao hemoterapiju potvrdila da je 50-godišnjak uspješno otpušten u petak ujutru.

“Otpušten je nakon što je 29. oktobra izvršio transplantaciju koštane srži od nepoznatog davaoca. Opšte stanje i hematološki pregledi pacijenta su zadovoljavajući”, saopštili su iz bolnice.

Bivši igrač Rome, Sampdorije, Lazija i Intera vodio je ove sezone sa klupe Bolognu u nekoliko navrata, kada su mu doktori dali dozvolu.

Mihajloviću je 50 godina, a upravo u Bologni je 2008. godine počeo trenersku karijeru. Zatim je vodio Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i lisabonski Sporting u kojem je dobio otkaz, a da niti jednom nije predvodio tim sa klupe. Bio je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije 2012. i 2013. godine.