Fudbal

bologna

Siniša Mihajlović zvanično otpušten iz bolnice

22/11/2019

Otpušten je nakon što je 29. oktobra izvršio transplantaciju koštane srži od nepoznatog davaoca, saopštili iz bolnice Sant'Orsola u Bologni

Siniša Mihajlović danas je i zvanično otpušten iz bolnice Sant'Orsola u Bologni u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju kako bi mogao nastaviti trenerski posao, prenosi Anadolu Agency (AA).

Srbijanski trener je u julu ove godine objavio da mu je dijagnostikovana leukemija, poslije čega je dobio veliku podršku iz fudbalskog svijeta.

Njegova supruga Arianna objavila je na Instagramu fotografiju para koji je u srijedu napustio bolnicu Sant'Orsola u Bologni, nakon što je Mihajlović obavio treći ciklus hemoterapije. Sada je bolnica u kojoj je primao hemoterapiju potvrdila da je 50-godišnjak uspješno otpušten u petak ujutru.

“Otpušten je nakon što je 29. oktobra izvršio transplantaciju koštane srži od nepoznatog davaoca. Opšte stanje i hematološki pregledi pacijenta su zadovoljavajući”, saopštili su iz bolnice.

Bivši igrač Rome, Sampdorije, Lazija i Intera vodio je ove sezone sa klupe Bolognu u nekoliko navrata, kada su mu doktori dali dozvolu.

Mihajloviću je 50 godina, a upravo u Bologni je 2008. godine počeo trenersku karijeru. Zatim je vodio Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i lisabonski Sporting u kojem je dobio otkaz, a da niti jednom nije predvodio tim sa klupe. Bio je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije 2012. i 2013. godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.