Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Start za zatvora” nije više samo fraza (FOTO)

2

Radi se o utakmici takozvane “pab lige”. Igra se nedjeljom prije podne na terenima u parkovima. Pod okriljem je saveza, jasno da su u pitanju amateri, ali postoje lige i sistem napredovanja.

U svakom slučaju, igrači koji igraju kažu da zna biti veoma opasno, tim prije što u svakom timu ima agresivaca koji ne mogu da se zaustave.

4

Ali, ono što je napravio izvjesni Nathaniel Kerr prevazilazi sve granice.

Mjesto dešavanja je Mančester, prva utakmica sezone. Kerr je inače igrao fudbal i to za Stokeport, debitovao je u profesionalnom fudbalu, ali je ubrzo otpao i nikada nije više igrao u prvih pet liga.

Bolje i da nije jer ono što je uradio Stuartu Parsonsu je divljaštvo.

Protivnički igrač se zakačio sa nekim iz Kerrove ekipe, pa je ovaj uklizao tako da je polomio nogu rivalu na dva mjesta.

1

I to nije bilo sve, dok je nesretni Parsons vrištao od bola, Kerr ga je psovao, a onda se okrenuo saigraču i dodao.

“Ovo sam učinio zbog tebe”.

Naravno, uskoro su stigli bolničari, Parsons je sedmicama bio u bolnici, imao nekoliko operacija, sada su mu u nozi metalne poluge, a ima teškoće sa hodanjem.

Ne može da radi, ima firmu za čišćenje prozora i sada ga praktično izdržavaju prijatelji iz ekipe. On nije razmišljao da tuži Kerra, ali je njegova sestra pozvala policiju pa je kasnije podnešena prijava i stvar je završila na sudu.

5

Sada ono najbolje, nasilnik će godinu dana iza rešetaka. Naime, on nije pokazao kajanje, uz to u pitanju je bio jutarnji meč, nije bio pod uticajem alkohola, niti je ovo žar borbe već klasičan fizički napad sa namjerom da se povrijedi druga osoba.

On nije nikada vidio nesretnog Parsonsa, niti su imali neraščišćene račune, pa je ovo čist bijes.

“Ustaj ti meka p….”, urlao je Kerr dok je Parsons vrištao.

Imaće godinu dana da razmisli o svojim postupcima, a tabloidi su već otkrili da je igrajući za nižerazredne klubove u poslednjih sedam – osam godina već imao istupe i poznat je kao grubijan.