Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Balić objavio kraj karijere: Nisam ja za trenera

ivano-balic543

Legendarni hrvatski rukometaš Ivano Balić objavio je kraj karijere u 36. godini.

Ivano će prije nego okači “patike o klin” odigrati još jednu utakmicu u Wetzlaru, nakon čega će preuzeti ulogu koordinatora hrvatske reprezentacije.

“Kraj je došao jako brzo. Osjećam da još uvijek mogu sat vremena trčati, ali moram prihvatiti da to više nije realno. Vrijeme je za kraj. Moja leđa su bolje i nadam se da me neće izdati u posljednjoj utakmici. Drago mi je da kad pogledam unazad vidim uspješnu karijeru i da me je zdravlje poslužilo”, rekao je Balić, koji sebe u budućnosti ne vidi u ulozi trenera.

“Ne, nije to za mene. Ja definitivno nisam za trenera jer svaki dan treba brinuti za veliki broj igrača. I ne samo o načinu igre, već i o njihovom psihološkom stanju”.

Osim što se biranim riječima oprostio od Wetzlara, Balić se prisjetio i svog najvećeg uspjeha u reprezentaciji Hrvatske.

“Za mene je posebna bila 2003. godina i Svjetsko prvenstvo u Portugalu kada smo osvojili prvu veliku titulu. Međutim, sportaš se nikad ne smije zadovoljiti s jednim naslovom nego uvijek treba tražiti više”, zaključio je Ivano.