Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Navijač Lakersa zabio s centra i osvojio 95.000 dolara

navijac-la lakers

Premda su Los Angeles Lakersi pobijedivši Phoenix Sunse (97:77) prvi put nakon 10 mjeseci spojili tri pobjede, najviše oduševljenja u Staples Centru izazvao je navijač koji je pogodivši koš s centra zaradio 95,000 dolara.

David Moya je dugogodišnji navijač Lakersa koji je maštao kako će dobiti priliku u pauzi utakmice gađati koš s centra. Sinoć je dobio priliku života i pogodio izazvavši euforiju u Staples Centru. Za pogodak s centra mladić iz Oakdalea koji je 500 kilometara udaljen od LA-a dobio je ček na 95,000.

“Već znam što ću s novcima koje sam osvojio. Pokušat ću kupiti ulaznicu za posljednju utakmicu Kobe Bryanta u karijeri, ogled protiv Utah Jazza 13. aprila’, kazao je slavljenik kojem su na dobitku čestitali igrači Lakersa. Ulaznica za Bryantov oproštaj još ima u prodaji, a cijene se kreću od 3,000 do 9,000 dolara.

Nema sumnje kako Bryant, nakon što je čuo želju ovog navijača, neće ostati ravnodušan jer ova izjava sretnog Moye dovoljno govori koliko cijeni legendu Lakersa koji igra svoju posljednju NBA sezonu.

Kobe Bryant nije nastupio protiv Phoenixa, no i bez njega Lakersi su slavili 97:77 ostvarivši treću uzastopnu pobjedu što im nije uspjelo od februara prošle godine. Bio je to ujedno i deveti uzastopni poraz Sunsa. Lakerse je do tek osme pobjede ove sezone uz 27 poraza (gori skor ima tek Philadelphija 3-33) predvodio Lou Williams sa 30 koševa pri čemu je zabio šest trica. Larry Nance Jr je dodao 15 koševa i 14 skokova, a Roy Hibbert 13 koševa. Kod Sunsa najefikasniji su bili Brandon Knight sa 25 kioševa i devet asistencija, te Mirza Teletović sa 16 koševa i osam skokova.

https://www.youtube.com/watch?v=hAqQE4hcqnU