Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Košarkaško prvenstvo BiH

Trener Zinjskog najavio tešku i tvrdu utakmicu protiv Sparsa

zrinjski utakmica1

U ekipi Zrinjskog vlada odlična atmosfera, a jedan od najboljih košarkaša mostarskog kluba Aleksandar Todorović uvjeren je da, uz dobru igru, Zrinjski može doći do pozitivnog rezultata

Trener HKK ‘Zrinjski’ Hrvoje Vlašić izjavio je u petak uoči sutrašnje utakmice protiv Sparsa da očekuje tešku i tvrdu utakmicu i da će njegova ekipa dati sve od sebe da ostvari povoljan rezultat.

– Gosti smo kod Sparsa u prvoj utakmici polufinala za prvaka BiH koje odlično poznajemo. Očekujem tešku i tvrdu utakmicu te ćemo dati sve od sebe za povoljan rezultat – kazao je Vlašić.

U ekipi Zrinjskog vlada odlična atmosfera, a jedan od najboljih košarkaša mostarskog kluba Aleksandar Todorović uvjeren je da, uz dobru igru, Zrinjski može doći do pozitivnog rezultata.

– Idemo u goste ekipi Sparsa koju dobro poznajemo. Igrali smo 7 utakmica s njima ove sezone, imamo negativan skor. Dobili smo ih prije nekoliko dana na njihovom terenu i ta utakmica bi nam trebala biti putokaz za sutrašnji duel. Ako ponovimo igru iz tog susreta imamo veliku šansu za pobjedu – istakao je Todorović.

Utakmica između Sparsa i Zrinjskog na rasporedu je u subotu od 18 sati u SD Grbavica.