Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga nacija

Džeko nakon poraza u Vroclavu: “Ne trebamo se vaditi na to”

16027035631778 (1)

Moramo okrenuti glavu, idemo dalje. Više smo očekivali od ove utakmice. Siguran sam da nije bilo tog crvenog kartona da bi napravili više

Nogometna reprezentacija BiH poražena je u 4. kolu Lige nacija. Poljaci su u Vroclavu slavili s 3:0 i zasjeli na čelo tabele u našoj grupi. BiH je ostala na dnu sa dva osvojena boda iz četiri susreta. Nakon poraza, kapiten bh. tima Edin Džeko kazao je sljedeće:

“Sigurno da s obzirom na ono što smo vidjeli u prvih 20 minuta, bili smo bolja ekipa. Po meni dosta diskutabilna odluka suca da da crveni karton, a i prvi gol Poljaka po meni je bio ofsajd. Nije bilo lako igrati 70 minuta s igračem manje. Momci su dali maksimum. Siguran sam da nije bilo tog crvenog kartona da bi sve bilo drugačije”.

“Moramo okrenuti glavu, idemo dalje. Više smo očekivali od ove utakmice. Siguran sam da nije bilo tog crvenog kartona da bi napravili više”, kazao je nakon utakmice Džeko.

Na to jesmo li imali sreće ili nismo, Džeko je poručio sljedeće:

“Mislim da sad ne trebamo pričati o sreći ili nesreći. Mogla je sreća otići u našu korist, ali ne trebamo se vaditi na to. Dobili smo dosta novih mladih igrača, ako ništa bar smo njih dobili”, kazao je Džeko.