Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zenica oblijepljena plakatima sa slikama nepoželjnih čelnika NSBiH i reprezentacije

Foto: Fena

Sve ovo sugerira da će zeničkog stadion, koji je za ovu utakmicu odavno rasprodan, sutra biti poprištem i obračuna navijača bh. reprezentacije s vodstvom Saveza i reprezentacije

Na nekoliko lokacija u Gradu Zenica, na panoima za javno oglašavanje, nepoznate osobe su polijepile plakate sa slikama čelnih ljudi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i A reprezentacije, preko kojih ne velikim crvenim slovima napisano: “Nepoželjni!!!”.

Prvi na listi “nepoželjnih” je predsjednik NSBiH Vico Zeljković, ali na plakatu se nalaze i slike selektora Save Miloševića, zatim direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića te članova Izvršnog odbora NSBiH.

Foto: FENA

Plakati su, očito iz protesta i navijačkih nezadovoljstva, osvanuli samo dan prije polufinalne utakmice baraža za Evropsko prvenstvo 2024. godine, u kojem će “Zmajevi” sutra u 20.45 sati na zeničkom Stadionu “Bilino polje” ugostiti selekciju Ukrajine.

Sve ovo sugerira da će zeničkog stadion, koji je za ovu utakmicu odavno rasprodan, sutra biti poprištem i obračuna navijača bh. reprezentacije s vodstvom Saveza i reprezentacije.