Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nogometaši na novom PES-u izgledaju nevjerovatno (VIDEO)

POGBA1

PES 2019 neće se moći pohvaliti ogromnim brojem licenci, a najveća konkurencija je otkupila prava od UEFA-e za Ligu prvaka i Evropa ligu nakon što smo ta natjecanja mogli igrati u Konamijevim uspješnicama posljednjih desetak godina.

Licence nikad nisu bile jača strana PES-a pa to neće biti slučaj ni ove godine. No ono što je sve pomalo iznenadilo je koliko realno izgledaju igrači u novom PES-u.

PES 2019 pokretat će FOX Engine, ali poboljšan i optimiziran. Rezultat je to odluke Konamija da novi PES neće biti dostupan na starijoj generaciji konzola, PlayStationu 3 i Xboxu 360. Međutim, zato će igrači na Xbox One X i PlayStation 4 Pro moći uživati u 4K HDR rezoluciji.

Pokretač će biti zaslužan i za neke nove mehanike u igri s fokusom na individualnost igrača. Tako će i nogometaši u nadolazećem PES-u postati bogatiji za svoje prepoznatljive poteze, a stiže nam i 11 novih finesa, što driblinga, što dodavanja. Mehanika udaraca također će biti drugačija potpomognuta boljom fizikom lopte.

Onih malo sretnika što su uspjeli testirati PES 2019 naveliko ga hvale, a jedan od razloga je i fotorealističan izgled igrača u igri. Pogledajte kako izgledaju francuski reprezentativci, sigurno ih nije potrebno posebno predstavljati.

Screenshot Pogbe uzet je iz igre, tačnije replay sistma koji sadrži i izgleda odlično, kao i njegov sunarodnjak Olivier Giroud.

Iz ono malo dostupnih snimaka gameplaya FIFA-e 19, vidi se kako lice igrača izgledaju zaista dobro, ali ni približno impresivno kao ona u PES-u.

I ove informacije treba uzeti s dozom opreza. Konami se odlučio ove godine nešto ranije izbaciti PES 2019 pa će igra biti vani punih mjesec dana dulje nego FIFA 19. Na naslovnici novog PES-a vidjet ćemo Brazilca Philippea Coutinha, dok će David Beckham krasiti naslovnicu posebnog izdanja koje je po njemu dobilo i ime, piše Index.hr.

https://www.youtube.com/watch?v=SSfko2Ps9oY