Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Philips ima zakrivljeni 4K monitor od čak 40 inča

monitor (1)

Philips i njihov partner MMD u četvrtak su predstavili novi 4K monitor za koji kažu da je najveći zakrivljeni 4K monitor trenutno na tržištu. Philips Brilliance BDM4037UW je grdosija od 40 inča, koja uključuje i Ultra Wide Color tehnologiju koja omogućuje širi spektar boja, točnije 85 posto od NTSC spektra za razliku od uobičajenih 72 posto.

– Novi Philips monitor omogućuje korisnicima fantastičnu jasnoću slike u kombinaciji s ogromnim prostorom na ekranu za multitasking – navodi Artem Khomenko iz Philipsa.

Njegova MultiVew opcija omogućuje da istovremeno imate otvorena četiri različita sadržaja na ekranu i to svaki u Full HD rezoluciji. Sadržaj može biti raspoređen na dva načina:

1) Picture-by-Picture način rada kada se ekran dijeli na nekoliko dijelova, koristan u kontrolnim centrima ili za upotrebu više uređaja istovremeno kako bi suradnja bila učinkovitija i lakša;

2) Picture-in-Picture način za praćenje naslovnice nekog programa u manjem prozoru dok korisnik radi na ostatku ekrana.

Ovaj VA LCD monitor ima svjetlinu od 300 cd/m², ugrađene zvučnike (2x5W), a od konekcija podržava VGA (Analogni), DisplayPort x 2, HDMI (1.4) – MHL x 1, HDMI (2.0) – MHL x 1, ali ne podržava HDR.