Računari

Shaq i Kobe sjajnim trajlerom najavili NBA2K18

11/05/2017

Naravno da nikoga ne čudi da najpopularnija simulacija košarke dobija svoje novo izdanje ove godine. NBA 2k18 je neizbježan naslov sa kojim se mnogi ljubitelji basketa počaste u septembru, pred sam početak nove NBA sezone.

Jedno od standardnih pitanja koja se uvijek postavlja je – ko će biti na naslovnoj strani ovaj put? Od 2K Games-a nam je konačno stigao i odgovor. Legndarni centar Lakersa, Shaquille O'Neal, biće lice sa naslovnice za Legend Edition verziju. Da li će neko od aktivnih igrača biti na posteru za regularno izdanje – ostaje nam da vidimo.

NBA 2k18 će izaći 19. septembra za PC, PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One i Nintendo Switch. Jednostavno, 2K zna kolika je popularnost ove igre, i da je igraju ljudi svih uzrasta i vlasnici svih mogućih popularnih igračkih platformi.

Zbog toga će čak 6 verzija biti dostupno fanovima širom svijeta. Naravno Legend Edition ove igre dolazi uz nešto višu cijenu, ali i dosta pogodnosti koje će dobiti kupci ove verzije.

To uključuje MyTeam pakovanja, kartice igrača, i naravno brdo novca u u virtuelnoj valuti koja se koristi dalje za otključavanje raznih benefita u igri.

2k18 je najavljen sjajnim trejlerom koji ne prikazuje nimalo gameplay snimaka, ali zato imamo prilike da vidimo O’Nila i Brajanta u jednom od smješnijih skečeva. Pogotovo ako se uzme historijat njihovog odnosa u obzir, svako ko voli NBA će se sigurno nasmijati na ovaj NBA 2k18 trejler.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.