Računari

Tastatura je dobila kotačić i nije namijenjen za svakoga (FOTO)

08/09/2017

Logitech je u petak predstavio CRAFT, prvu tastaturu koja dolazi s okretnom tipkom, koja podsjeća na Microsoftov Surface Dial kotačić. Ovakva tastatura odličan je alat za kreativce, koji će moći dodirom li okretom prilagoditi razne postavke u Photoshopu ili prilagoditi postavke tablica u Excelu.

Art O'Gnimh iz Logitecha kaže da kotačić omogućava izravan pristup funkcijama koje trebate kako biste postigli najvišu razinu produktivnosti.

Aluminijski kotačić osjetljiv je na dodir i nazvali su ga Crown (kruna), a on prepoznaje aplikacije koje koristite i omogućit će brz pristup potrebnim alatima. Instalacija prilagođenih profila u softveru Logitech OptionsTM pojednostavit će kreativni proces pri radu s programom Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe InDesign CC i Microsoft PowerPoint®, Excel® i Word® (trenutno Microsoftove funkcionalnosti rade samo na PC-u).

Također, možete je koristiti za promjenu radne površine računara, kretanje kroz aplikacije ili prilagodbu glasnoće te dodjelu jedne dodatne funkcije svakoj od omiljenih aplikacija. Pritiskom tipke Easy-SwitchTM možete se prebacivati između uređaja i pisati na bilo koja tri povezana uređaja, bez obzira koristite li Windows ili Mac računar.

Tipkovnica će biti u prodaji sredinom septembra i to po cijeni od oko 500 KM.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.