Računari

Prince of Persia

U novembru stiže remake jedne od najomiljenijih video igara?

21/08/2020

Fotografije leakovanih verzija za PS4 i Switch ne otkrivaju nikakve detalje

Fanovi Prince of Persia franšize već čitavu deceniju čekaju na najnoviju avanturu, dok Ubisoft ubjedljivo zaobilazi tako nešto. Jedina video-igra koju smo nedavno vidjeli u vezi sa Prince of Persia je escape room naslov za VR arkade koji većini nije dostupan.

Do kraja godine ima još dosta, pa samim tim Ubisoft ima priliku da se opravda. To će se možda stvarno i desiti, pošto se na sajtu jednog distributera pojavilo rimejk izdanje vezano za Prince of Persia brend.

U pitanju je sajt distributera igara iz Gvatemale, na kojem su nedavno osvanule PS4 i Nintendo Switch verzije za Prince of Persia Remake. Ne spominje se nijedna video igra iz franšize pojedinačno, što vjerovatno upućuje na to da se radi o rimejku originalne trilogije.

Fotografije leakovanih verzija za PS4 i Switch ne otkrivaju nikakve detalje. U listingu se ne nabrajaju verzije za druge platforme, ali one definitivno postoje, naravno, ako je ova informacija tačna. Leakovani listing takođe otkriva da će se Prince of Persia Remake pojaviti ove godine, i to u novembru.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.