BiH

Predsjednik SDS-a

Govedarica: Žele prijetnjama i strahom neutralisati one koji govore istinu

20/05/2019

Želim da im poručim da sam spreman za političku borbu a da su njihove crne liste i pritisci samo dodatni motiv za još odlučnije djelovanje – kazao je Govedarica

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica smatra da su informacije, koje su se pojavile u medijima da Savjet za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske pravi spiskove nepodobnih koje proglašava neprijateljima Republike Srpske, sredstvo putem kojeg režim nastoji da se obračuna s političkim neistomišljenicima koristeći poluge vlasti.

– Izjave Milorada Dodika izrečene u Banskom dvoru o crnim knjigama u koje će upisivati sve one koji drugačije razmišljaju odavno su došle u fazu realizacije. Porazno je što za ovaj prljav posao režim koristi institucije Republike Srpske. Cilj je prijetnjama i strahom neutralisati sve one koji govore istinu i ne žele da se povinuju – istakao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je naglasio da ga nikakve prijetnje i crne liste vladajućeg režima neće zaustaviti da govori istinu i bori se protiv “propalih politika i ljudi koji su ojadili srpski narod a sada još žele da siju strah”.

– Želim da im poručim da sam spreman za političku borbu a da su njihove crne liste i pritisci samo dodatni motiv za još odlučnije djelovanje – kazao je Govedarica.

Istakao je da SNSD kao “nasljednik komunističkog režima koristi iste one metode zavođenja terora i jednoumlja kakve su koristili Brozovi načelnici tajnih službi u borbi s kritičarima partije i rada partijskih prvaka”.

– Moj otac je bio progonjen u prošlom režimu zbog drugačijeg mišljenja pa me ne čudi što danas naslednici koji baštine naslijeđe iz tog vremena žele i mene da progone po istom osnovu – zaključio je Govedarica, saopćeno je iz SDS-a.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.