Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hamdija Fejzić napustio SDA

hamdija-fejzic
Hamdija Fejzić

Odbornik u Skupštini opštine Srebrenica Hamdija Fejzić saopštio je da više nije član SDA, kao ni odborničkog kluba te stranke u Skupštini opštine, čime se nastavlja raskol u toj stranci koji je nastao nakon gubljenja vlasti na lokalnim izborima u ovoj opštini 2016. godine.

“Zbog svih dešavanja u proteklom periodu, nekorektnog odnosa vrha stranke, neuvažavanja i omalovažavanja kako mene, tako i drugih članova, došlo je do ove odluke”, naveo je Fejzić, bivši predsjednik Skupštine opštine.

Fejzić, koji je do realizacije rezultata lokalnih izbora 2016. godine bio član Glavnog odbora SDA, ističe u saopštenju da “svi snose svoj dio odgovornosti i da Srebreničani nemaju povjerenja u rad Opštinskog odbora SDA niti su zadovoljni radom bošnjačkih predstavnika u lokalnoj vlasti”.

On navodi da ne želi da bude dio tima koji vodi pogrešnu politiku.

Prema Fejzićevoj ocjeni, nisu ispoštovani dogovoreni principi prilikom ulaska SDA u vlast nakon lokalnih izbora, što je dovelo do narušavanja odnosa u toj stranici.

Fejzić je najavio da će u Skupštini opštine Srebrenica djelovati kao nezavisni odbornik i da će podržati sve dobre, konkretne i korisne prijedloge bez obzira od koje stranke ili pojedinca dolaze.