Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Izetbegović o “odmetnicima”: To su naši višedecenijski ljudi

15/06/2015

Predsjednik Stranke demokratske akcije BiH Bakir Izetbegović kazao je danas novinarima da je trenutno najbitnije imati potrebnu potporu za reformski proces.

[pull_quote_right]Nadam se da će proći ozlojeđenost nekolicine ljudi, jer u životu treba znati pobjeđivati, ponekad i ne pobjeđivati[/pull_quote_right]

– Najvažnije je prihvatiti agendu koja je nažalost odgođena u četvrtak i krenuti s implementacijom brojnih zakona koji su sadržani u njoj – kazao je.

Na pitanje da li se trenutna situacija u vlasti na federalnom može odraziti na državni nivo, Izetbegović je kazao kako misli da su “na tom nivou stvari mnogo stabilnije nego na nivou Federacije BiH”.

Komentirajući ponašanje četiri zastupnika SDA u državnom parlamentu Izetbegoviće je uoči današnje sjednice Predsjedništva te stranke kazao da ne očekuje dalje osipanje unutar SDA.

– Nadam se da će proći ozlojeđenost nekolicine ljudi, jer u životu treba znati pobjeđivati, ponekad i ne pobjeđivati, a stajati uz svoju stranku i stabilnost ove države. Mislim da će to kod njih prevagnuti, to su naši višedecenijski ljudi – kazao je Izetbegović.

Kaže da će vjerovatno danas biti riječi o tome i na sjednici Predsjedništvo SDA, ali i o drugim aktualni pitanjima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.