Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Propala investicija

Malo ko zna da je Čavić radio na Dodikovoj farmi krava

cavic dodik

Iza svakog lažnog opozicionara koji prelijeće u redove režima stoji samo jedna stvar – novac

Većina građana Srpske ne zna, ili je zaboravila, da je nakon poraza na izborima 2006. godine Čavić radio kao rukovodilac na Farmalendu u Novoj Topoli, propaloj Dodikovoj farmi krava koja je progutala desetine miliona maraka iz budžeta, piše na svom blogu Nebojša Vukanović.

Otkud bivši predsjednik Srpske na Dodikovoj farmi? Zašto je Čavić prvi funkcioner SDS-a koji je pomilovan od visokog predstavnika? Razlog je u izdaji naroda i Republike Srpske, koja je tek sada izašla na vidjelo. Ne bi Ešdaun pomilovao Čavića da nije prihvatio prljavu ulogu, i ne bi Dodik godinama igrao predstave sa lažnim dvorskim opozicionarom da mu Čavić u Vašingtonu nije predao premijersku funkciju!

Iza svakog lažnog opozicionara koji prelijeće u redove režima stoji samo jedna stvar – novac. Za lični interes, novac i funkcije savremene poturice su spremne da izdaju svoju djecu i porodicu, a ne stranku, narod i ideale koje nikada nisu ni imali. Od Kalinića i Stevandića do Čavića, Bojića i braće Vasić, svi paoci su dobili neku sinekuru. Neko dobije funkciju, neko tendere i novac, neko proda ili iznajmi neki objekat, neko se zaštiti od istraga i zatvora, ali iza svakog prelijetanja je isti motiv – lični interes.

Nažalost izdaja je postala tako raširena da je postala normalna pojava, a licemjerni izdajnici još daju sebi za pravo da drže moralne lekcije, govore o patriotizmu, poštnjnju, jedinstvu…

Sve bude i prođe, i sigurno je da će papci i izdajnici, skupa sa svojim mentorom, završiti gdje im je mjesto – na smetljištu istorije. U ovim teškim vremenima ljudi treba da nekako sačuvaju obraz, i da svako u skladu sa svojim mogućnostima da doprinos uništenju zla koje se nadvilo nad Republikom Srpskom.