Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

čestitala bećiroviću

Sabina Ćudić: Režim je pao

forto cudic

Dosad obrađeno blizu 75 posto glasačkih listića te da prema tim podacima Bećirović ubjedljivo vodi nad Bakirom Izetbegovićem (SDA) u utrci za člana Predsjedništva BiH.

Sabina Ćudić iz Naše stranke za N1 je prokomentarisala trenutne rezultate Općih izbora s posebnim akcentom na poziciju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Ćudić je navela da je “režim pao” te je čestitala pobjedu Denisu Bećiroviću (kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH).

“Neozbiljno je govoriti o ostalim rezultatima, ali mogu reći da se odluke na državnom nivou neće donositi bez Naše stranke”, poručila je Ćudić.

Tokom obraćanja Ćudić je kazala da “noć miriše na proljeće”:

“Noć miriše na proljeće! Mi smo obećali historijske izbore! Režim je pao! Svjedočimo porazu SDA i pobjedi alternative! Odluke o budućnosti BiH na najvišem nivou neće moći donositi bez Naše stranke”, poručila je Sabina Ćudić, kandidatkinja za Parlament FBiH ispred Naše stranke.

Podsjetimo da je dosad obrađeno blizu 75 posto glasačkih listića te da prema tim podacima Bećirović ubjedljivo vodi nad Bakirom Izetbegovićem (SDA) u utrci za člana Predsjedništva BiH.