krizni štab

Ugostiteljskim objektima u Posavskom kantonu ograničeno radno vrijeme

Navedeni Krizni štab također zabranjuje organiziranje muzike uživo u svim ugostiteljskim objektima na području PK-a

Krizni štab Ministarstva zdravstva i socijalne politike Posavskog kantona, u cilju daljnjeg praćenja situacije i poduzimanja mjera radi sprječavanja i ranog otkrivanja eventualnog slučaja bolesti izazvane koronavirusom, ograničio je radno vrijeme do 22.30 sati svim ugostiteljskim objektima na području ovog kantona.

Na sjednici održanoj u petak, Štab je također donio nredbu da minimalni potreban prostor za jednu osobu u ugostiteljskim objektima iznosi tri metra kvadratna od ukupne korisne površine objekta, kao i da na ulazu u objekt i drugdje na vidnom mjestu u objektu mora biti istaknuta obavijest o maksimalnom dopuštenom broju gostiju koji se smiju nalaziti unutar objekta, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Posavskog kantona.

Navedeni Krizni štab također zabranjuje organiziranje muzike uživo u svim ugostiteljskim objektima na području PK-a. Za provedbu ove naredbe zadužuju se MUP Posavskog kantona i Uprava za inspekcijske poslove PK-a.

Naredba stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od 18. decembra ove godine do 18. januara 2021. godine, stoji u priopćenju.